Friday, August 17, 2007

Table 7 @ Larshan

Napad-pad sa Larshan Hernan Cortes ang grupong Table 7 aron manihapon. Dugay-dugay na pod ni nga plano adto unta sa “Jun-jun and Malou” pero karon lang gyud nahitabo. Salamat sa among mga drivers nga ginganlan ug Totski ug FranG sa pagkarga namu padulong didto…murag bug-at sad ang mga karga padulong ug pabalik.



Sa uban nga wala pa nasayod, ang Larshan Hernan Cortes bag-o lang gyud gi-open. Parehas ra pod ni ug style sa larshan fuente ug larshan paseo --- grill pork, chicken, fish, liver ug uban parte sa lawas sa baboy ug manok nga gisugba ang naa sa ilang menu. Daghan pod stalls naa didto…barato ra man gud ang abangan. Imagine, P4k lang a month ang renta sa stalls.

Pero kung adto ka mukaon, kinahanglan nga isog-isog ka ug tiyan kay wala sad ta masayod kung natarong pag-prepare ang ilang gibaligya.

You also need to follow these time-tested tips:

1.Dapat mag-hugas sa kamot sa dili pa mukaon.


2.Dapat magsul-ob ug saktong proteksyon sa kamot inig kaon…a.k.a plastic gloves.


3. Take note kung pila ka puso (hanging rice) ang imong nakaon. Honesty is the best policy.


4. Dili puwede ang diet-diet…kaon tamans ginhawa.


5. Ayaw kalimot sa softdrinks...perfect combination sa grilled barbeque


6. Kinahanglan maglinya kung mugamit sa CR.


7. Ayaw kalimot sa paghulog ug piso human gamit sa CR.


8. Ayaw kalimot ug bayad kay lisod na.


9. Smile for the camera.


10. Don’t forget to spray cologne/perfume all over your body kay baho na kaayo kag larshan.


Bitaw, pasensya na…wa jud klaro akong mga tips.

Why Table 7?

Table 7 is a group of Xl employees from various departments (Finance, Sales, Admin, HR, Audit and Marketing) who convene every 7:00 PM for dinner. They would often discuss their many sentiments about their respective jobs, their bosses, their colleagues. They started this group way back Mango time and they continue to increase in number though some have left the company for good.

More stories about Table 7 coming at yah soon...

1 comment:

Rex said...

Wow. I just miss this food. Kung meron lang sanang ganitong food sa dagupa, i'll be very happy. hehehe.